Neočekivan poraz Vranjanaca: Dinamo - Metalac 2:3

Vranjski Dinamo izgubio je od Metalca iz Gornjeg Milanovca sa 2:3 (0:1) u utakmici 4. kola Prve lige na Stadionu Jumko u Vranju.

Gosti su u 18. minutu poveli sa 0:1 golom Aleksandra Katanića.

Dinamo je u prvom delu igre, koji je produžen za tri minuta, odigrao vrlo slabo, sa samo dve izgledne šanse, dok su gosti iz Gornjeg Milanovca mogli u dva, tri navrata da uvećaju vođstvo.

Stručni štab Dinama menjao je već u prvom delu igre, a zamenjeni su Božidar Veškovac (ušao Okamijan) i Nikola Jaćimović koga je zamenio Janko Simović.

Metalac je sa golom prednosti otišao na poluvreme.

Dinamo je krenuo odlučnije u drugom delu igre, pa je preko Mladena Popovića izjednačio u 56. minutu, ali su gosti već u narednom 57. minutu odmah poveli sa 1:2.

Na 1:3 uvećao je Katanić svojim drugim golom u 68. minutu susreta.

Iz penala je u 86. minutu na 2:3 smanjio kapiten Dinama Mlađan Stevanović.

Dinamo je do kraja napadao, uglavnom jalovo, ali sa dve, tri stopostotne šanse pri kraju utakmice, međutim nije uspeo da se domogne boda.

Dinamo je zahvaljujući porazu kruševačkog Trajala (od Novog Pazara 3:1 u gostima) zadržao prvo mesto na tabeli Prve lige sa 9 bodova.

Vranjancima i Kruševljanima na deobi prve pozicije pridružio se Kabel iz Novog Sada, koji je kao domaćin u nedelju savladao beogradskog Sinđelića sa 1:0.

Dinamo će u sledećem kolu gostovati upravo Sinđeliću.

Najnovije vesti