Narodnjaci SNS-u: Znamo da vam je pojam demokratije nerazumljiv

Izborna skupština Gradskog odbora Narodne stranke Vranje je "jedan demokratski proces tokom koga članovi stranke slobodno biraju svoje rukovodstvo koje će ih predstavljati i predvoditi u naredne dve godine, kako i koliko propisuje Statut Narodne stranke, saopšteno je iz redova vranjskih "narodnjaka" kao odgovor na ranije izdatu reakciju lokalnih naprednjaka na izbor novog rukovodstva u Vranju.

"Izborna skupština je nešto što ste vi naprednjaci davno zaboravili oštro skretajući u diktatuturu kojom vladate kako Srbijom, pa i vašom strankom.

To što vi više od četiri godine niste održali Izbornu skupštinu to je vaš problem, jer se vi ionako ništa ne pitate već vam kadrove, kako u stranci tako i na javnim funkcijama, postavlja Aleksandar Vučić, i to baš preko Dragana Stevanovića, koji u svojoj Surdulici gde je rođen ne može da vlada pa to čini u Vranju.

Znamo da je za vas pojam demokratija nerazumljiv i to nas ne brine toliko jer znamo sa kim imamo posla", navodi se u saopštenju narodnjaka Vranja.

Dalje se ističe da članove Jeremićeve partije u Vranju, međutim, brine to što naprednjaci "ne mogu da se odluče da li je tenkove topio Šutanovac, Đilas, Tadić ili Zdravko Ponoš".

"To govori o besmislu koje ponavljate već godinama unazad i sa čime već postajete dosadni.

U tim istim tenkovima koje spominjete ljudi su 1999. godine za vreme bombardovanja ginuli dok se vaš predsednik Aleksandar Vučić useljavao u državni stan u Beogradu.

I na kraju, što se tiče Vranjske Banje, gospodo naprednjaci, da, imamo program i sprovešćemo ga u delo, a deo tog programa biće i procesuiranje u skladu sa Krivičnim zakonikom vašeg nelegalnog predsednika Gradskog odbora", zaključuje se u saopštenju Narodne stranke u Vranju.

Najnovije vesti