SNS: Izborna skupština NS samo izgovor za napad na nas

Reagujući na izbornu skupštinu GrO Narodne stranke u Vranju, vranjski naprednjaci oglasili su se saopštenjem za medije u kome se kaže da bi u lokalnom SNS-u "ostali nemi" da izborna skupština narodnjaka "nije poslužila kao izgovor za prozivku Srpske napredne stranke u Vranju".

"Dužni smo da vas upoznamo sa činjenicom da vaš tzv. Lokalni program razvoja grada iz 2019. godine, u kome se zalažete za Vranjsku Banju i dovođenje investitora, nikako ne podrazumeva nedavnu posetu Vuka Jeremića koja je poslužila za pokaznu vožnju "porše kajenom" u cilju promo bahaćenja čelnika Narodne stranke.

Koliko ironije u samom nazivu!

I kao šlag na torti tom vašem tužnom skupu se obratio vi kažete nekadašnji načelnik Generalštaba VS Zdravko Ponoš, zapravo zet Frana Lištice i direktni učesnik u slabljenju i razoružavanju Vojske Srbije koga će Srbija večito pamtiti po topljenju tenkova i čoveka kome su strane agencije smenjivale nepodobne oficire.

Uzevši sve u obzir, "gromki aplauz" sa skupštine kojim se jedan medij hvali nešto je čiji se odjek od izdaje Narodne stranke neće predaleko čuti", navodi se u saopštenju SNS Vranje.

Najnovije vesti