Narodna stranka: Privođenje Žuće dokaz da ne postoji sloboda govora

Iz Gradskog odbora Narodne stranke u Vranju najoštrije su osudili privođenje Vranjanca Dragana Stojanovića Žuće, kolportera dnevnog lista "Danas", zbog lepljenja plakata sa natpisom "Vučić izdajnik".

- Hapšenje osvedočenog opozicionara i borca protiv režima nekada Slobodana Miloševića, a sada Aleksandra Vučića samo je još jedan dokaz da je Srbija nedemokratska, autoritarna država, u kojoj građani nemaju prava na slobodu govora i različitost mišljenja, država koja svakim danom sve više tone u totalitarizam.

Privođenjem Žuće režim nam poručuje da je svaka kritika lika i dela Aleksandra Vučića zabranjena i da će svaki pojedinac koji se na to usudi biti najstrožije sankcionisan.

Narodna stranka pruža punu podršku Draganu Stojanoviću Žući, a funkcionerima SNS režima poručujemo da će, nakon promene vlasti, oni biti procesuirani.

Ali, ne zbog lepljenja plakata i drugačijeg mišljenja, već zbog raznih malverzacija, pljačke, terora i razaranja Srbije koje sprovode sve ovo vreme, bez ikakvog straha od odgovornosti - navodi se u saopštenju odbora Narodne stranke u Vranju.

Najnovije vesti