Narodna stranka: Nevreme razgolitilo nesposobnost vlasti u Vranju

Iz Gradskog odbora Narodne stranke u Vranju u subotu je saopšteno da su, usled jakog nevremena u predvečernjim časovima i velike količine padavina, "sve one ulice u kojima su u poslednje vreme izvođeni radovi, a nisu vraćene u prvobitno stanje, odnosno nisu asfaltirane već su samo zatrpane zemljom ili tucanikom, sada postale potpuno neupotrebljive za saobraćaj".

"Velika količina vode isprala je svu zemlju i tucanik kojom su kanali gde su prošle cevi zatrpani.

Iako smo, ne tako davno, kritikovali lokalnu vlast da se ulice u Vranju nalaze u katastrofalnom stanju, da se nakon izvođenja građevinskih radova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži gradske saobraćajnice raskopavaju i iste se ne vraćaju u prvobitno stanje, nažalost, dogodilo se upravo ono što smo govorili da će se dogoditi.

Ovako nedovršene ulice stoje već duže vreme, naročito Kosovska ulica, nemarom rukovodstva grada i gradonačelnika kojeg nije briga kako mu grad izgleda, kakve su mu gradske saobraćajnice i u kakvom se katastrofalnom infrastrukturnom stanju grad nalazi.

Tako nezavršene ulice, pored toga što remete normalan tok saobraćaja, sada posle jače kiše postaju potpuno neupotrebljive i takve će ostati do ponovnog saniranja.

Postavlja se pitanje ko će to nepotrebno saniranje da plati?

Zašto ulice nisu na vreme asfaltirane kao što smo apelovali, već će se sada plaćati dupli i nepotrebni troškovi.

Ko će snositi odgovornost što saobraćaj neko vreme neće funkcionisati, te će se stvaraiti još veće gužve u saobraćaju?

Ko će snositi odgovornost za nemar i bespotrebno trošenje novca građana Vranja na ponovnu sanaciju ovih ulica?

Ono što je jedino jasno jeste činjenica da Vranje nikada nije imalo nesposobniju gradsku vlast nakon kojih će ostati razorne posledice i nenadoknadiva šteta", navodi se u saopštenju Narodne stranke Vranja.

Komentari

Ne znam šta ste očekivali. Ko će da snosi odgovornost? Hahah...boli bre njih uvo, oni uzeli pare, to što oni voze se neće ošteti na iskopane ulice

Kosovska je katastrofa. S obe strane kod mosta kod vrtica pocelo je da se obrusava. Tucanik totalno ispran na pojedinim mestima, negde rupe od pola metra. Policija mora da je zatvori za saobracaj jer je neuslovna i opasna.

Najnovije vesti