Narodna stranka: Najoštrije osuđujemo verbalne pretnje Stevanoviću

Gradski odbor Narodne stranke u Vranju saopštenjem je najoštrije osudio "pretnje koje je preko Fejsbuka dobio funkcioner Pokreta slobodnih građana (PSG) u Vranju Dragoljub Stevanović".

- Da li gospodine Đorđeviću (Goran, direktor Vodovoda i gensek SNS Vranje) mislite da "izlustrirate" gospodina Stevanovića u prvom kafiću u kom ga budete zatekli, kako ste naveli, sami ili uz pomoć vaših batinaša Božidara Popovića Boceta, Miloša Antića, Miška zvanog Golubar i Stefana Kostića koje ste zaposlili u Vodovodu da izigravaju vaše lakeje i lične telohranitelje, a na račun građana Vranja?

Radi podsećanja javnosti, to su oni batinaši koji su 4. novembra 2018. godine pretukli predsednika i potpredsednika GrO Narodne stranke u Vranju Ristić Đorđa i Pavlović Dragana.

Ove pretnje upućene gospodinu Stevanoviću od strane direktora Vodovoda i funkcionera SNS ukazuju na sve veću nervozu režima, čija nesposobnost sedmogodišnjeg vladanja državom polako ali sigurno dolazi na naplatu, a tokom čije vlasti pretnje, fizičko i verbalno nasilje nad neistomišljenicima i oponentima, seksualno zlostavljanje žena, paljenje kuća i pretnje novinarima je postalo svakodnevnica, kao što je i odlika svakog autokratskog režima kakav je i ovaj naprednjački - citat je iz saopštenja.

Narodna stranka apeluje na Osnovno javno tužilaštvo u Vranju "da ovog puta ne spava punih osam meseci".

- Kao u slučaju prebijanja funkcionera našeg Gradskog odbora od strane nasilnika iz SNS-a, već da u najkraćem mogućem roku preduzme sve mere neophodne radi procesuiranja - navodi se u saopštenju.

Najnovije vesti