Narodna stranka: Članovi SNS-a svesno prekršili mere protiv kovida

Iz Gradskog odbora Narodne stranke u Vranju u ponedeljak su saopštenjem najoštrije osudili, kako se kaže, "neodgovorno, bahato i bezobzirno ponašanje gradskog većnika Nebojše Zupančića", inače člana SNS-a, koji je, kako se dodaje, "sa još nekoliko pripadnika Srpske napredne stranke (SNS) kršio propisane mere zaštite širenja virusa COVID-19" u objektu Turističke organizacije Vranje na Besnoj kobili.

- Na fotografiji iz restorana sa Besne kobile jasno se vidi kako gospodin Zupančić, u društvu nekolicine članova SNS-a, inače zaposlenih po javnim preduzećima i ustanovama u Vranju, svesno krše propisane mere zabrane rada ugostiteljskih objekata - navodi se u saopštenju.

Na fotografiji se jasno prepoznaje da se radi o objektu na Besnoj Kobili, planinarskom domu koji je pod ingerencijom Turističke organizacije Vranje.

Da li su ove korona žurke za privilegovanu SNS "elitu" postale toliko popularne da se dotični više i ne trude to da sakriju već se fotografišu i time dokazuju da su iznad zakona?

Pa, kad može Goran Vesić u Beogradu, zašto ne bi mogao i Nebojša Zupančić u Vranju?

Kad je jedno "izvinjenje" rešilo ispad Vesića, zašto bi i Zupančić i ostali SNS-ovci bili manje privilegovani?

Dok su ugostitelji u problemima do guše zbog nemogućnosti rada, dok se obični građani drastično kažnjavaju, SNS funkcioneri uživaju u lagodnom životu ne mareći za koronu, propisane mere i zakon.

Ovakvim postupcima dotični dokazuju da su oni iznad zakona i da im niko ništa ne može, rugajući se običnom narodu - navode iz Narodne stranke u Vranju.

Iz odbora Jeremićeve partije zahtevaju od nadležnih organa Republike Srbije "otvaranje istrage povodom ovog slučaja drastičnog kršenja propisanih mera".

- Zahtevamo identifikaciju i kažnjavanje odgovornih u skladu sa zakonom i hitnu smenu gradskog većnika Nebojše Zupanćića, kao i smenu direktora Turističke organizacije Vranje Stefana Filipovića, pod čijom je ingerencijom planinarski dom na Besnoj Kobili.

Zahtevamo i da se utvrdi da li su dotični platili račun iz sopstvenog džepa ili su se gostili o trošku grada, odnosno građana Vranja - zaključuje se u saopštenju "narodnjaka" Vranja.

Najnovije vesti