Naprednjaci: SSP samo fabrikuje lažne afere

Iz Saveta za informisanje Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) oglasili su se saopštenjem u kome se govori o "neuspelom skupu" koji je Stranka slobode i pravde (SSP), kako se kaže, "probala da organizuje na platou ispred Robne kuće u Vranju".

"Jer, kako bi se drugačije maskirao očigledan izostanak podrške?

Svakako je desetak slučajnih prolaznika i skoro toliko novinara pravi odraz podrške koju SSP ima, i to ne samo u Vranju već u čitavoj Srbiji.ž

To je ostavilo, verujemo, gorak ukus u ustima", navode iz SNS.

U saopštenju se dalje navodi da su funkcioneri SSP-a prilikom boravka u Vranju "optužili aktuelnu vlast da izaziva netrpeljivost prema opoziciji".

"A, zaboravljate da je to ono čime odiše cela ta vaša veštačka tvorevina jeftino kupljenih stranaka i da je osećanje koje gaji prema vama aktuelna vlast i većinski narod gotovo pa identično.

Za prve ste nevažni, drugi da vas ne vide!

Navikli smo već da se bavite lažnim aferama ne biste li izazvali destabilizaciju države, ali nemate nijedan argument u sopstvenu korist, jer ih je nemoguće fabrikovati.

Ne žurite toliko sa procesuiranjem lopuža bivšeg režima, ostaće Multikom bez gazde, a funkcioneri vaše malobrojne stranke bez sponzora i skupocenih džipova.

Institucije Srbije kao pravne države doći će do porekla imovine svih koji su ispraznili džepove naroda u prošlosti", navodi se između ostalog u saopštenju vranjskih naprednjaka.

Najnovije vesti