Na maturu bez automobila: Taksisti prevoze maturante upola cene

Maturanti Vranja moći će da koriste usluge taksi prevoza za 50 odsto jeftinije kod sledećih taksi udruženja - City taksi, Old sity, Prvi taksi, Bum taksi, Hello sity, Halo taksi, Heppy, Ok taksi, Moj taksi i Pinokio taksi, objavljeno je na zvaničnom gradskom sajtu.

Na području grada Vranja postoji šest srednjih škola koje organizuju proslavu mature.

Cilj projekta je podizanje nivoa svesti o bezbednosti maturanata i svih građana u vreme završetka školske godine i maturskih proslava.

Tim povodom gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, koji je i predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja grada Vranja, održao je sastanak sa predstavnicima MUP-a i vranjskih udruženja taksista.

- Bezbednost maturanata, ali i ostalih učesnika u saobraćaju treba da bude na prvom mestu u ovom periodu, tako da se većina taksi udruženja priključila akciji - rečeno je na sastanku.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja od 15. aprila do 9. juna ove godine realizuje ovaj projekat pod nazivom "Matura 2019".

Projekat je podržala i Agencija za bezbednost saobraćaja kroz kampanju "Na maturu bez automobila", u saradnji sa lokalnim Savetima za bezbednost saobraćaja i udruženjima taksista, a sa ciljem da se obezbedi popust za prevoz maturanata tokom proslava matura.

Komentari

Zaista??? Oduzmite nam sva taksi stajališta, jurite nas i kažnjavate kao kurjake, a ovamo ajde da se pomogne, u pola cene!? Pa divni ste, za žaljenje ste, ne za mržnju.

Najnovije vesti