Na listi Miloš Jovanović - Nada za Srbiju sedam poslaničkih kandidata sa juga

Na parlamentarnoj listi dr Miloš Jovanović - Nada za Srbiju, koju čine Nova demokratska stranka Srbije i Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), nalazi se 7 poslaničkih kandidata iz Vranja i Pčinjskog okruga.

Republička izborna komisija (RIK) je listu proglasila u utorak 7. novembra.

Novi DSS u okrugu ima 5, a POKS 2 kandidata.

Najviše ih je iz Vranja i Vladičinog Hana (po 3), a jedan kandidat je iz Bujanovca.

Najbolje se od južnjaka na listi kotira Zoran Stojanović, pravnik iz sela Stubal kod Vladičinog Hana (iz Novog DSS-a), na 13. mestu ove liste.

Stojanović je bio narodni poslanik i u prethodnom sazivu Skupštine Srbije.

Osamdeset prvi na listi je advokat Marjan Antić (Novi DSS) iz Vranja, diplomirani pravnik Tamara Nikolić (Novi DSS) iz Vranja je na 137. mestu, diplomirani pravnik iz Bujanovca Slavoljub Ristić (Novi DSS) je 145, a tehničar Sunčica Cvetković (POKS) iz Vranja na 150. mestu.

Tu su još i mašinski inžinjer Nebojša Zafirović (POKS) iz Vladičinog Hana na 236. i njegova sugrađanka privatna preduzetnica Danijela Mladenović (Novi DSS) na 239. mestu na listi.

Lista dr Miloš Jovanović - Nada za Srbiju predata je u punom formatu, sa 250 kandidata za narodne poslanike u srpskom parlemantu.

Prvi na listi je dr Miloš Jovanović, lider Novog DSS-a (docent na Pravnom fakultetu u Beogradu), drugi je diplomirani pravnik Vojislav Mihailović (POKS), a treći Predrag Marsenić (Novi DSS), diplomirani mašinski inžinjer.

Najnovije vesti