Mitrović: Ne bih da se valjam u radikalskom blatu

Vranje - Lider bujanovačkih naprednjaka i narodni poslanik Nenad Mitrović izjavio je za portal Bujanovačke da bi njegova "bilo kakva reakcija" na saopštenje radikala Pčinjskog okruga značila da pristaje da se valja u njihovom blatu".

"Nemam reakcije, ne zato što nemam adekvatan odgovor, nego zato što nemam nameru da se valjam u blatu u koje bi da me uvuku ljudi koji ne znaju gde se nalazi Bujanovac, koliko odbornika ima Skupština opštine, koliko odbornika imaju odborničke grupe i tako dalje", kazao je Mitrović.

Pčinjski okružni odbor radikala je u sredu optužio "narodnog poslanika iz Bujanovca", ne navodeći Mitrovićevo ime, "da mu je važnije mesto u Skupštini Srbije od borbe za interese Srba u Bujanovcu".

Mitrović je uzvratio da će jedino građani na lokalnim izborima oceniti "ko je od političara kako radio".

"Očigledno da ovi ne da ne dobijaju prelaznu, nego neće dobiti nikakvu ocenu, a za učenika je najveća sramota kada ga učitelj ne oceni", poručio je Mitrović, koji je i sam nekada bio član SRS-a.

Komentari

A nekad je i on bio vrsni radikal i valjao se u njihovom blatu.Možda će narod glasati za SNS ali zahvaljujući Vučiću,i žao mi je što će ove pčinjske face opet pobediti nezasluženo jer mnogi će glasati za Vučića i ne misleći da u stvari daju glas ovima za još četiri godine.

Najnovije vesti