Mitrović: Jedino Dinastija Arsić za razmenu teritorija

"Jedini predsednik koji se zalaže za zamenu teritorije je Arsićev predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi, gde Arsić obavlja funkciju člana Opštinskog veća, čiji je predsednik Šaip Kamberi, a junošin otac Stojanča Arsić je zamenik Šaipu Kamberiju", izjavio je narodni poslanik SNS iz Bujanovca Nenad Mitrović.

On je na ovaj način reagovao na izjavu Saše Arsića, lidera bujanovačkog odbora Narodne stranke koji je pre nekoliko dana organizovao akciju "jedan potpis menja sve" s ciljem "prikupljanja potpisa građana koji su protiv potpisivanja sporazuma sa Kosovom".

- Aleksandar Vučić nikada i nigde nije izjavio da će doći do zamene juga Srbije za sever Kosova.

Jedini političar u Srbiji koji ima snage i političkog kredibiliteta da očuva teritorijalni suverenitet Srbije je upravo Vučić, za razliku od Jeremića koji prima novac iz Katarske ambasade da u Srbiji radi ovo što radi - rekao je Mitrović, a prenosi portal Bujanovačke.

Prema Mitroviću, Jeremić je za vreme svog mandata uveliko pomogao da Kosovo proglasi nezavisnost „i to Srbi nisu zaboravili“.

- Sada njegov junoša, mlađani Arsić Saša, u Bujanovcu prikuplja potpise kako predsednik ne bi zamenio jug Srbije za sever Kosova.

Od koga Arsići brane jug Srbije?

Sve se videlo na štandu u ponedeljak, gde je osam članova, od toga četvoro iz dinastije Arsić, dvojica iz Vranja i dva člana koalicije.

Prikupiće 4.000 potpisa, verovatno prepisivanjem iz biračkog spiska - zaključio je Mitrović.

Za predstavnike odbora Narodne stranke u Bujanovcu posebno je alarmantno to "što se spominje da bi za sever Kosova naš predsednik bio spreman da ustupi jug Srbije", saopštili su prilikom organizovanja peticije.

Najnovije vesti