Milojević KANDIDAT za DIREKTORA CSR

Nenad Milojević, predsednik Saveta za socijalna pitanja Gradskog odbora SNS Vranje, najozbiljniji je kandidat za novog direktora Centra za socijalni rad (CSR) u Vranju, saznaje portal Vranje News od dobro obaveštenih izvora u ovoj ustanovi.

Radi potvrde ili demantija ove informacije, lider vranjskog odbora SNS Slaviša Bulatović nije se javljao na broj telefon poznat redakciji Vranje News-a, dok je potpredsednik lokalnih naprednjaka Goran Nikolić rekao samo da nema odgovor na ovo pitanje i da „prvi put čuje“ za tako nešto.

U političkim krugovima spekuliše se da je smena sadašnje direktorke CSR Dragane Arsić, takođe kadra SNS, navodno već gotova stvar, te da je samo pitanje vremena kada će Milojević u najudobniju fotelju CSR. Uskoro, priča se, trebalo bi da stekne i formalno obrazovanje koje je uslov za ovu funkciju. Nepoznato je da li je i čime SNS nezadovoljan kada je u pitanju rukovođenje Centrom.

Milojevićev glavni adut za novi poslovni angažman, poručuju sagovornici Vranje News-a, nije samo hiperaktivnost u stranačkim humanim akcijama, već i navodno bliske veze sa potpredsednikom SNS i direktorom Bezbednosno informativne agencije (BIA) Bratislavom Gašićem (vidi slike).

O bliskim vezama sa kruševačkim odborom govori i informacija da se član GrO SNS Kruševac i vlasnik firme „Vlasinac Igda“ Miomir Božilović može često videti u društvu Milojevića, pa i na slikama Fejsbuk stranice Saveta za socijalna pitanja SNS Vranje (vidi sliku).

Milojević, barem prema vlastitim objavama na Fejsbuku (stranica Saveta za socijalna pitanja SNS Vranje), u akcijama koje traju neprekidno, tokom cele godine, građanima poklanja: gumene čizme, kišne kabanice, radne uniforme lekarima, šećer, zejtin, ulje, makarone, setove sapun-šampon socijalnim slučajevima. Njegovi motivi su, kako tvrdi u objavama na Fejsbuku, humanost i nesebična briga za dobrobit drugih, a ne lična ili dnevnopolitička korist u borbi za tzv. "sigurne glasove", kako neki vole da mu spočitavaju.

Osim što je predsednik Saveta za socijalna pitanja SNS Vranje, Milojević je, priča se, radno angažovan u poslovima za migrante u prihvatno-tranzitnom centru u Vranju. Bije ga glas da se pita za sva zaposlenja preko stranke. Prošle godine je bio domaćin stranačke slave u Vranju. Važi za čoveka od poverenja šefa lokalnog SNS Slaviše Bulatovića.

Komentari

Šta je zavrsio od skole? "Paja i jare" rabota?

Neznam šta dirate čoveka, da nam je u Vranju još dvoje takvih bili bi smo bolji od mnogih,.... Neznam čoveka ali treba raditi, a čovek radi bukvalno 24h. Svaka mu čast.

Pa normalno je da radi 24 casa kad je konobar, nista sporno nema, covek zavrsio za konobara i znao da ce da radi nocne smene, e sad, konobar da bude direktor Centra za socijalni rad, mnogo je brate.

Najnovije vesti