Milojević i Jovanović složni: Zaslužena pobeda Zvezde (VIDEO)

Pomoćni trener vranjskog Dinama Radmilo Jovanović čestitao je Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi (0:3) nad njegovom ekipom, u utakmici 16. kola Super lige Srbije.

- Mi smo nešto i odigrali u prvom poluvremenu, u drugom je Zvezda bila dominantna i to pokazala i na planu realizacije - kazao je Jovanović.

On je pred novinarima izneo stav da je petnaestomesečna suspenzija za trenera i predsednika Dinama Dragana Antića, koju je izrekla DIsciplinska komisija FSS, "previsoka".

- Antić je malo plahovit, ali je iskren i nikog nije prevario - rekao je Jovanović.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević, osvrćući se na igru Dinama, rekao je da je vrlo teško očekivati da jedna ekipa, novjalija u ligi, koja gotovo čitavu polusezonu igra kao gost, van svog matičnog grada i stadiona, ostvari očekivane rezultate.

- Zasluženo smo pobedili Dinamo, došli smo na ovu utakmicu sa idejom da na najbolji mogući način završimo ovaj ciklus takmičenja pred pauzu u prvenstvu koja nam je prekopotrebna,

Imali smo kadrovske probleme, ali mislim da su momci koji su danas igrali odigrali vrlo dobar meč.

Ima tu igrača koji nemaju dovoljan broj utakmica u nogama i koriste svaki trenutak proveden na terenu da se dokažu, a to čine na najbolji način i ja sam prezadovoljan - rekao je Milojević.

On je, u vezi sa izrečenom kaznom treneru Dinama Draganu Antiću, apelovao i "preporučio Vranjancima da se malo spusti lopta".

- Nadam se da je trener Dinama Antić sve što je izrekao rekao usijane glave i u afektu, smatram da iskreno ne misli tako.

Ali, sa druge strane očekujem da će se sve to dovesti u red, možda ta kazna malo da bude i ublažena - kazao je trener šef struke Zvezde.

On je dodao da treba probati, na svaki mogući način, da se nađe rešenje da Dinamo igra u svom gradu.

- Tu bi sigurno, uz svoju publiku, koju smo imali priliku da vidimo u kup utakmici u Vranju, imao veću šansu za dobre rezultate, onda bi se i tenzija smanjila - rekao je popularni "Miloje".

On je rekao da klubovi i treneri treba da se bave samo fudbalom.

- Treba samo da gledamo svoje igrače i ono što se dešava na terenu, da svi budemo malo pažljiviji, jer je fudbal nešto najlepše što imamo u Srbiji - rekao je Milojević.

Dinamo posle 16. kola a pred teško gosovanje Partizanu u sledećoj utakmici, zauzima poslednje, šesnaesto mesto na tabeli sa samo 7 bodova.

Zvezda je prva sa 46, devet više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša.

Najnovije vesti