Milanović: Poslednjih pola sata protiv Čukaričkog uliva nadu (VIDEO)

Rezultat verno i realno odslikava stanje stvari na terenu i domaćin je bio upravo bolji za ta dva gola razlike - izjavio je posle poraza od Čukaričkog na Banovom brdu šef stručnog štaba surduličkog Radnika Milan Milanović.

Njegov Radnik poražen je u 28. kolu sa 2:0, a oba gola za domaćine postigao je Ognjen Mudrinski.

- U prvom poluvremenu smo bili nekako uspavani, "padali" na kratke duple pasove iz kojih je Čukarički postizao golove.

U drugom poluvremenu, pogotovo pole ulaska Kojića dobili smo malo na brzini, krenuli nešto ozbiljnije napred, tako da, i pored poraza, može da me raduje kako smo odigrali tih poslednjih tridesetak minuta.

To bi trebalo da bude dobar znak pred poslednje dve utakmice ove faze prvenstva koje igramo na našem terenu protiv Vojvodine i vranjskog Dinama.

Tu treba da osvojimo onoliko bodova koliko nam bude trebalo da se plasiramo u plej of - kazao je Milanović, čestitajući Čukaričkom "koji je još jednom dokazao da je reč o dobroj ekipi".

Trener Čukaričkog i nekadašnji trener Radnika Simo Krunić kazao je da je ova utakmica za njega bila emotivna, zbog vremena provedenog na klupi surduličkog kluba.

- Bio sam veoma nervozan, ali sam i mnogo želeo pobedu, pa je to negde razumljivo.

Čestitke mojim igračima koji su se borili do poslednjeg minuta.

Čestitao bih i Radniku; želim mom kolegi Milanoviću, igračima, upravi surduličkog kluba da uđu u plej of, da odigramo još jednu utakmicu pa neka pobedi bolji - kazao je Krunić.

Radnik je trenutno osmi na tabeli Super lige sa 35 bodova, a devetoplasirana Vojvodina, nakon pobede nad vranjskim Dinamom u gostima, sada ima 33.

U plej of ide prvih osam ekipa.

Ključno za Radnik biće sledeće, vanredno 29. kolo Super lige koje će biti odigrano već u sredu.

Radnik će tada dočekati direktnog konkurenta za plej of, ekipu Vojvodine.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...