Milanović: Posle tri kardinalne greške nismo mogli do bodova (VIDEO)

Primili smo golove u poslednjem minutu prvog, prvom minutu drugog i u poslednjem minutu utakmice, tako da nije realno očekivati da sa takvim neoprostivim greškama ostvarimo pozitivan rezultat.

Čestitao bih Spartaku na zasluženoj pobedi, izjavio je posle utakmice 26. kola Super lige sa u Subotici trener surduličkog Radnika Milan Milanović.

Njegov tim izgubio je od Spartaka sa 3:2 (1:1), a MIlanović smatra da je, i pored negativnog rezultata njegov tim "odigrao dobro i dao sve od sebe u jednog vrlo uzbudljivoj utakmici".

- U dobrom delu utakmice, i pored poraza, imali smo našu prepoznatljivu igru, ali se mora reći da smo naišli i na raspoloženog protivnika - kazao je Milanović.

Video materijal: izvor Super liga

On je naglasio da je njegov tim i pored poraza ostao na osmoj poziciji tabele Super lige, ali da ga do cilja, plasmana u plej of očekuju "još četiri teške utakmice".

- Posebno je teško kada igramo kod kuće, jer je na ekipi veliki pritisak, ali smatram da imamo kvalitet da ostvarimo plasman među osam - kazao je Milanović.

Trener Subotičana Predrag Rogan konstatovao je da je viđen "veoma zanimljiv meč".

- Presudio je mentalitet mojih momaka; nije prvi put da se vraćamo posle negativnog rezultata.

Uložili smo mnogo truda u prethodnim utakmicama, plašio sam se da će nam nedostajati energije, ali se srećom to nije desilo - kazao je Rogan.

Radnik je sada osmi sa 32 boda, dok je Spartak vezao dve pobede i zauzima deseto mesto na tabeli sa 26 bodova.

U sledećem kolu Surduličani će dočekati kruševački Napredak koji je u subotu na svom terenu odigrao nerešeno sa Vojvodinom (0:0).

Najnovije vesti