Milanović: Možemo da ostanemo u zoni plej-ofa (VIDEO)

Moj tim posle ove utakmice može da bude zadovoljan bodom, smatram da je igra bila ravnopravna i da zasluženo nosimo bod iz Novog Sada, izjavio je posle remija sa Proleterom (0:0) šef stručnog štaba surduličkog Radnika Milan Milanović.

- Prvih 20 do 25 minuta igrali smo loše, posle smo došli sebi.

Međutim, naša jedina dobra šansa kada smo ugrozili gol preko Nikolića dogodila se kada smo igrali loše, a posle do kraja poluvremena nismo ugrozili gol.

U drugom poluvremenu smo odigrali znatno bolje, stajali smo bliže protivničkim fudbalerima i pas nam je krenuo, a u poslednjih petnaestak minuta utakmice smo čak imali i inicijativu.

Međutim, zamalo da nam se dogodi da u poslednjim trenucima primimo gol kada smo ostavili protivničkog igrača samog na drugoj stativi, ali smo imali sreće da sa tri metra ne pogodi mrežu.

Sve u svemu možemo da budemo zadovoljni bodom - rekao je Milanović.

On je dodao da očekuje da će Radnik "biti u zoni plej of-a".

- Ima još dosta da se igra, ovo je tek prva od osam utakmica u drugom delu sezone, a potom sledi još sedam u plej of-u, odnosno plej aut-u.

Smatram da smo za početak pokazali sasvim pristojnu, kompaktnu igru, prilično agresivnu i mislim da imamo čemu da se nadamo u nastupajućim utakmicama - kazao je Milanović na konferenciji za medije posle utakmice.

Trener domaćih Dragan Radojičić rekao je da je Proleter u utakmici "hteo i mogao više", ali da nije u tome uspeo.

- Treba nam nekoliko utakmica da se ekipa razigra, mislim da će biti bolje.

Upozoravao sam da budemo strpljivi i pazimo na tri opasna igrača u ekipi Radnika.

Vujaklija je imao sjajnu šansu u prvom poluvremenu, imali smo šanse i u drugom, ali nismo uspeli.

Tvrda utakmica, obe ekipe su imala neke sasvim druge uslove na pripremama u Turskoj i navikle na bolje terene, ovo je sada bilo nešto sasvim drugo, bilo je teško umiriti loptu.

Siguran sam da ćemo u narednim utakmicama doći do pravog ritma i boljih uslova za igru - kazao je Radojičić.

Najnovije vesti