Milanović: Kad se moji igrači opuste na površinu ispliva kvalitet VIDEO

Šef stručnog štaba surduličkog Radnika Milan Milanović izjavio je nakon pobede (4:2) nad Voždovcem da su Surduličani sa nova tri boda najverovatnije završili veliki deo posla što se tiče opstanka u Super ligi.

- Kad se moji igrači opuste i počnu da igraju tačno se vidi da tu ima mnogo više potencijala nego što tabela govori i smatram da smo i mi i Voždovac ekipe koje po potencijalu u igrama zaslužuju više od plej aut faze šampionata - rekao je strateg Radnika na konferenciji za medije nakon utakmice.

On je skrenuo pažnju na informaciju da povrede nisu ni ovog puta zaobišle igrače Radnika.

- Prošle sedmice pregrub start na našem fudbaleru Kojiću, sada je opet Stevanović, nakon što ga je lopta udarila u glavu, završio u bolnici; nadam se da je sa njim sve u redu i da će se brzo vratiti na teren - kazao je Milanović.

Trener gostiju Dragan Aničić čestitao je domaćinu "na više nego zasluženoj pobedi".

- Surduličani su bili bolji; mi smo na utakmici napravili mnogo individualnih grešaka i mnogo guposti da bismo mogli da izvučemo neki povoljniji rezultat - kazao je Aničić pred novinarima.

Radnik je posle ovog kola izbio na prvo mesto tabele plej aut-a sa 24 osvojena boda, dok subotički Spartak i šabačka Mačva imaju po bod manje.

U narednom kolu, koje je na programu 5. maja, Radnik će biti gost Spartaka u Subotici.

Spartak je u sredu poražen od Mačve u Šapcu sa 2:1.

Najnovije vesti