Milanović: Iza nas je veoma uspešna sezona VIDEO

Milan Milanović, trener surduličkog Radnika, ekipe koja je osvojila prvo mesto u plej aut fazi Super lige, izjavio je posle pobede nad šabačkom Mačvom da je njegova ekipa "odlično ušla u meč, postigla prvi gol", te da je njegov tim u nastavku odigrao "opušteno i kvalitetno".

Radnik je u poslednjem kolu plej aut faze Super lige kao domačin savladao Mačvu sa 3:0.

- Mislim da smo imali uspešnu sezonu, isplivali su neki mladi igrači na koje ćemo nadam se moći najozbiljnije da računamo u budućnosti.

Vrlo je mala razlika između 5. i 6. na tabeli, ekipe iz plej of-a, i 10. i 11, tako da je sve moglo biti i drugačije jer je nama malo falilo da uđemo među osam najboljih.

Imamo i nekoliko reprezentativnih igrača, imamo najboljeg mladog igrača prvenstva Igora Zlatanovića, a posebno sam zadovoljan načinom na koji smo igrali.

Čestitam svojim igračima jer su dali sve od sebe u ovoj sezoni.

Zahvaljujem se i rukovodstvu na podršci i uslovima koje su nam obezbedili - kazao je Milanović.

Trener Mačve Darko Tešović čestitao je ekipi i stručnom štabu Radnika na zasluženoj pobedi.

- Možda je rezultat malo previsok, ali ipak zaslužena pobeda Radnika koji je pokazao da je sasvim zasluženo najbolja ekipa među osam u plej aut-u.

Imao sam priliku da pružim šansu mladim igračima Mačve, našoj budućnosti i mislim da su dosta korektno odigrali i ovu i prethodu utakmicu sa Radom.

Smatram da je bila vrlo zanimljiva utakmica u Surdulici, nisam zadovoljan rezultatom, ali sam video potencijal kod mojih igrača - kazao je Tešović, uz napomenu da je zadovoljan onim što je ekipa uradila tokom ove sezone.

Najnovije vesti