Milanović: Bez dovoljno sreće i spretnosti u završnici napada (VIDEO)

Vojvodina je zasluženo pobedila, borili su se, dali sve od sebe iako su bili poprilično oslabljeni - izjavio je posle utakmice u Surdulici šef stručnog štaba surduličkog Radnika Milan Milanović.

Njegov tim, možda i u ključnom meču za plasman u plej-of Super lige, poražen je od Novosađana sa 0:1, autogolom Pajovića u 9. minutu susreta.

- Iscrpljujuća utakmica za obe ekipe, teško je reći bilo šta pametno i praviti nekakve analize posle meča.

Dali smo sebi gol vrlo rano, potom smo jurili rezultat; imali smo inicijativu sve vreme, u prvom poluvremenu smo napadali i tako i tako, dok smo u drugom imali baš dobrih dvadesetak minuta, nekoliko šansi, ali bez dovoljno znanja, sreće i spretnosti.

U poslednjih desetak minuta smo stali i nismo uradili ništa.

Sad smo u teškoj situaciji za plej-of.

Gledaćemo da pobedimo Dinamo iz Vranja, ali ne znamo da li će to biti dovoljno - kazao je Milanović na konferenciji za medije posle utakmice.

Trener Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je posle meča da ne želi posebno da komentariše tok utakmice i čestitao svojim fudbalerima što su osvojili, kako je rekao, "više od tri boda".

- Bili smo taktički zreli i borbeni, zahvalio bih se domaćinu na gostoprimstvu, bili smo ovde pet dana, još od utakmice sa Dinamom, imali smo sve što nam je potrebno za pripremu utakmice - kazao je Krivokapić.

Radnik je ovim porazom znatno umanjio šanse za plej-of u koju ulazi osam prvoplasiranih ekipa.

Surduličani su trenutno deseti na tabeli sa 35 bodova.

Isto toliko ima Spartak na devetom mestu, dok osmoplasirana Vojvodina ima bod više.

Radniku čak ni pobeda protiv Dinama u poslednjem kolu neće garantovati plasman među osam najboljih, jer zavisi od rezultata konkurenata.

Ukoliko Spartak i Vojvodina pobede u poslednjem kolu Surduličani su bez šanse za plej-of.

Najnovije vesti