Mihajlović: Putevi Srbije saniraju tri klizišta na području Vranja

Javno preduzeće Putevi Srbije radiće u Vranju presvlačenje asfalta na dve petlje, trotoar na alternativnom putu ka Vranjskoj Banji, kao i sanaciju tri klizišta u Vranju.

Razgovaraće se kako da se finansira uređenje šetališta u Vranju, za koje je lokalna samouprava uradila projekat - rekla je ministarka inrastrukture posle sastanka u kampu „Koridora Srbije”, u mestu Kržince u opštini Vladičin Han gde je privremeno izmešteno Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Mihajlovićeva se u petak sastala sa čelnim ljudima lokalnih samouprava Pčinjskog okruga.

Ona je na sastanku rekla da će se u Vranjskoj Banji raditi oko 500 metara trotoara, tekođe u realizaciji „Puteva Srbije“.

U Trgovištu će biti urađeno tri kilometra puta od Donjeg Stajevca do Radovnice, a u planu je rekonstrukcija puta od Donjeg Stajevca ka Trgovištu.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković rekao je da su na sastanku dogovoreni projekti koji će biti realizovani u toku 2019. i zahvalio potpredsednici Vlade na dosadašnjim ulaganjima u infrastrukturu u tom gradu.

Načelnik Pčinjskog okruga Srećko Pejković istakao je da je Vlada Republike Srbije ispunila sve što je obećala i da ima poverenje građana Pčinjskog okruga.

Dragan Sentić, predsednik Gradske opštine Vranjska Banja, izjavio je tom prilikom je da je samo dva dana posle posete potpredsednice Vlade isporučen čelični most dužine 36 metara, koji će biti postavljen na putu koji pripada toj gradskoj opštini.

Predsednik opštine Trgovište Nenad Krstić zahvalio je potpredsednici Vlade na podršci opštini Trgovište i dodao da veruje da će sve što je dogovoreno biti i realizovano.

Najnovije vesti