Lidl u Vranju od 14. januara

Lidl, jedini savremeni diskont u Srbiji, otvoriće prodavnicu u Vranju u četvrtak 14. januara u 8 časova ujutro, u sklopu Ritejl parka u Vranju.

Prve posetioce prodavnice u Vranju dočekaće specijalne cene koje je za njih pripremila kompanija Lidl Srbija.

Na policama i ove prodavnice naći će se više od 1.800 proizvoda, a među njima preko 400 proizvoda domaćih dobavljača.

- Verujemo da će kvalitet proizvoda i naša stalna briga o potrebama potrošača biti dovoljna da i građanima Vranja Lidl postane omiljeno mesto za kupovinu.

Radujemo se što postajemo deo lokalne zajednice i što smo proširili tim za više od 40 kolega koji će raditi u ovoj prodavnici - istakla je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Ona je dodala da je u izgradnji objekta u Vranju učestvovalo pet domaćih građevinskih kompanija koje je angažovao glavni izvođač radova.

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi.

Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 310.000 zaposlenih.

Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019.

Lidl posluje u 31 gradu Srbije.

PODRŠKA MAMAMA I BEBAMA

Povodom otvaranja, a u znak podrške mamama i bebama, kompanija Lidl Srbija pripremila je posebno iznenađenje za nove mame u Vranju – „Bebinu čarobnu kutiju“. Sve mame iz Vranja čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 14. do 21. januara u porodilištu Zdravstvenog centra Vranje dobiće na poklon kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“. Lidl Srbija ovu akciju realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, a u okviru projekta „Taši-taši“.

Najnovije vesti