Kruševljani priželjkuju tri boda u Vranju: Dinamo - Trajal (16.30)

Dinamo iz Vranja ima izuzetnu podršku kao domaćin, 2.000 do 3.000 vernih navijača skoro na svakoj utakmici, a poput Novog Pazara neugodan su domaćin svakom protivniku - izjavio je trener Kruševačkog Trajala Goran Lazarević pred gostovanje njegovog tima u Vranju (nedelja od 16.30 na Stadionu Jumko).

Reč je o meču 8. kola Prve lige, a obe ekipe su u dosadašnjem delu prvenstva osvojile po 11 bodova i nalaze se na sedmom (Trajal), odnosno četrvrtom mestu (Dinamo) na tabeli.

- Oni su tim koji je, uz gornjomilanovački Metalac, jasno istakao kandidaturu za plasman u Super ligu Srbije.

Dobra su ekipa, odlično izbalansiran sastav, imali su određene oscilacije na početku šampionata kao i mi.

Ipak, ne želimo da se previše bavimo protivnikom, zanima nas naša igra i ako budemo pravi i koncentrisani mislim da možemo do dobrog rezultata u Vranju - rekao je Lazarević.

Fudbaler Trajala Nikola Radmanovac izjavio je da, uz dobru igru saigrača, očekuje "ceo plen iz Vranja".

I za nedeljni susret u Vranju na raspolaganju treneru gostiju neće biti Gašić i Radovanović zbog starih povreda, a najverovatnije i Lazarević, Milošević i na treningu ovih dana povređeni Sava Radić.

Sa jedanaest osvojenih bodova Trajal je sada 7. na tabeli, uz napomenu da identičan učinak, uz povoljniju gol razliku, imaju još tri – bolje plasirane ekipe – Dinamo, Novi Pazar i pirotski Radnički.

Utakmica između Dinama i Trajala odigraće se u Vranju u nedelju od 16.30 časova.

Najnovije vesti