Krizni štab: Radno vreme ugostitelja u Vranju bez promena

Gradski štab za vanredne situacije podsetio je sve vlasnike ugostiteljskih objekata na području Vranja da je i dalje na snazi Uredba Vlade Srbije kojom je ograničeno radno vreme ugostiteljskih objekata koji nemaju baštu i noćnih klubova.

Kako je navedeno "ti objekti neće raditi od 21 do 6 časova narednog dana".

- Ograničava se radno vreme ugostiteljskih objekata koji imaju baštu tako da ti objekti neće pružati ugostiteljske usluge u zatvorenom delu objekta od 21, a u otvorenom delu objekta (bašti) od 23 časa do 6 časova narednog dana.

Propisuje se i prilagođavanje rada ugostiteljskih objekata tako da za jednim stolom ne mogu sedeti više od dva lica, izuzev ako su u pitanju roditelji i maloletna deca ili lica koja žive u zajedničkom domaćinstvu, uz obavezan razmak od dva metra između stolova - navodi se u saopštenju.

Gradski štab će o svim novim merama Vlade RS i eventualnim izmenama radnog vremena ugostiteljskih objekata obavestiti javnost putem sredstava javnog informisanja.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...