Kosanović: Sa Dinamom očekujem interesantan, možda i komplikovan meč

Trener kruševačkog Napretka Milorad Kosanović izjavio je uoči utakmice 24. kola Super lige sa vranjskim Dinamom kako očekuje da će Napredak ovu utakmicu "odigrati bolje nego prethodne dve".

– Dinamo je ekipa koja je slična svim ekipama i po filozofiji fudbala i po načinu na koji interpretiraju fudbal.

Imaju malo bodova, ali je razlika između Dinama i drugih klubova iz donjeg dela tabele samo u broju bodova, ne u kvalitetu igre ili igrača.

Očekuje nas dosta interesantna utakmica koja može u jednom delu da bude čak i komplikovana - kazao je Kosanović na konferenciji za medije, a prenosi Hot Sport.

On je dodao da bez obzira na slabosti u prva dva kola, koje su "više objektivne nego subjektivne", očekuje "sve bolji Napredak iz utakmice u utakmicu", te da su "mir i stabilnost ključ dobrog rezultata ovog vikenda".

– Da li će to biti dovoljno u odnosu na sve ono što nas očekuje u Surdulici, ne znam, ali momci su svesni zadatka i načina na koji trebaju da se ponašaju.

Jer, biće to jako važno, ne samo zbog te utakmice, već i zbog utakmica koje nam slede.

Ukoliko budemo u tom delu na nivou, ukoliko zadržimo mir i prisebnost, ne postoji nijedan razlog da se ne nadamo pozitivnom rezultatu - kazao je Kosanović.

Pogledajte u nastavku pregled najzanimljivijih detalja (izvor: Sportski žurnal) utakmice dva kluba u jesenjem delu prvenstva u Kruševcu.

Zdravstveni bilten ne ide na ruku Kruševljanima.

Pored povređenih Veškovca i Deaka, pod znakom pitanja je i Alivodić zbog povišene temperature.

Stanje na tabeli daje prednost Napretku.

Kruševljani su na 6. mestu tabele sa 34 osvojena boda.

Dinamo je sa 14 bodova i dalje poslednji na tabeli Super lige.

Napredak u prošlom kolu nije uspeo da kao domaćini savlada Spartak (0:0), a prethodno su na gostovanju poraženi od Voždovca (4:0).

Utakmica 24. kola Superlige Srbije između Dinama i Napretka odigraće se u subotu od 15 časova na Gradskom stadionu u Surdulici.

Petrović: Sedam bodova Dinama iz tri meča nisu za potcenjivanje

Analizirajući poslednje tri utakmice Dinama, fudbaler Napretka Nemanja Petrović rekao je da je "sedam od devet odličan bodovni rezultat".

– Mi svakako idemo na pobedu. Oni su u zadnje tri utakmice uzeli sedam bodova od mogućih devet, u dobroj su formi, ali to nas ne treba da zamara. Nama je bitno ono što mi donosimo na teren i to je jedini put do pobede, kazao je Petrović.

U video materijalu sa Youtube naloga FK Napredak možete pogledati kako je kruševački klub odigrao u poslednjem meču Super lige protiv Spartaka iz Subotice (0:0).

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...