Konstituisana SO Surdulica: Mitić predsednik, Popovićeva na čelu opštine

Vranje - Surdulica je prva opština u Pčinjskom okrugu i jedna od prvih u Srbiji koja je konstituisala novi saziv opštinskog parlamenta.

Sve se desilo u sredu u Zadružnom domu u selu Alakince, nadomak centra opštine, gde se konstituisanje i dogodilo.

Za predsednicu opštine je praktično reizabrana dr Aleksandra Popović (SPS), dok je za predsednika Skupštine opštine Sudulica izabran Zoran Mitić, do nedavno zamenik predsednika opštine.

Funkciju zamenika predsednika opštine Surdulica obavljaće Miloš Radoičić, a funkciju zamenika predsednika Skupštine opštine Surdulica dr Dragan Kitanović.

- Danas smo simbolično prepešačili put od 3 kilometra do Zadružnog doma u selu Alakince gde je održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Surdulica.

SPS Surdulica će nastaviti da govori svojim delima, realizovanim projektima i da kontinuiranim stvaranjem prilika za lepši i bolji život svih građana Surdulice, opravda poverenje koje nam je ukazano na lokalnim izborima.

Sa dokazanim i kvalitetnim, ali i sa novim mladim i ambicioznim ljudima i jasnim razvojnim programom, spremni smo da damo svoj maksiumum i iskoristimo sve potencijale koje imamo.

Nastavićemo da gradimo našu Surdulicu po meri svih njenih građana, da radimo i da stvaramo uslove za rast i razvoj naše opštine.

Naš zadatak je da omogućimo svakom pojedincu da živi bolje, da radi više i da se pita - napisao je na svom Fejsbuk nalogu Novica Tončev, donedavni predsednik parlamenta, narodni poslanik i prvi socijalista Surdulice.

Najnovije vesti