Konkurs za izbor najboljih sportista Vranja otvoren do 15. januara

Grad Vranje i Sportski savez organizovaće kao i svake godine izbor najboljih u vranjskom sportu, ovog puta za 2018. godinu, a konkurs će biti otvoren do 15. januara 2019. godine.

Kako se navodi u pozivu, do tada bi svi klubovi, društva, savezi i sportske organizacije, kao i osnovne i srednje škole iz Vranja, trebalo da dostave svoje predloge u pisanoj formi, sa obrazloženjem o postignutim sportskim rezultatima u minuloj godini, kratkom biografijom predloženih kandidata i zaslugama istaknutog sportiste za njihova dela u vranjskom sportu.

U kategoriji takmičarskog sporta predlozi se dostavljaju za izbor sportske nade grada za 2018. godinu, sportistkinje i sportiste, sportskog kolektiva, kao i izbor laureata za životno delo u oblasti sporta.

U kategoriji školskog sporta predlozi se dostavljaju za izbor najboljih ekipa u osnovnim i srednjim školama u ženskoj i muškoj konkurenciji, najboljeg pojedinca u osnovnim i srednjim školama u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Priznanja i nagrade biće dodeljene za angažovanje u rekreativnom sportu i masovnoj fizičkoj kulturi, i to za sportsko iznenađenje godine za 2018. godinu, za najboljeg sportskog radnika, za stručnjaka u oblasti sporta.

Konkursnu dokumentaciju za izbor najboljih u vranjskom sportu za 2019. godinu svi zainteresovani mogu dostaviti na adresu: Sportski savez Grada Vranja, ul. Partizanska 17/A, svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

Sportisti Vranja, sportski radnici, stručnjaci i sportski saradnici, kao i profesori fizičke kulture i ljubitelji sporta u Vranju imaće priliku da 56. put biraju najbolje, kako u takmičarskom tako i u školskom sportu grada Vranja i masovnoj fizičkoj kulturi.

Komentari

Izaberite jednom ljude koji stvarno zasluzuju nagrade..Nemojte politicki kao godinama unazad, da bi ova manifestacija imala pravi znacaj..Odvojte sport i politiku
..

Nemoj samo Sarov da je u komisiju da se brukate..Sport sportistima

Najnovije vesti