Konačno otvorena deonica Srpska kuća - Levosoje na Koridoru 10

Delovi deonice Donji Neradovac – Srpska kuća, dužine 0,7 km i Srpska kuća – Levosoje, dužine 5,9 kilometara, pušteni su u tzv. "punom profilu" u saobraćaj u sredu 19. septembra, saopšteno je iz JP Putevi Srbije.

Iz ovog preduzeća podsećaju da je to sastavni deo projekta izgradnje autoputa E 75, Beograd – Niš – granica sa BJR Makedonija, u čijem sastavu se nalazi i Petlja Bujanovac 1, koja omogućava direktni ulaz i izlaz u i iz Bujanovca pored Bujanovačke Banje i pristup celokupnoj postojećoj mreži državnih i lokalnih puteva u zoni deonice autoputa.

- Uz to, nakon izlaska sa autoputa na petlji i kretanja paralelnim alternativnim putem ka Vranju, u dužini od 2,5 km, u mestu Davidovac nalazi se skretanje za manastir Prohor Pčinjski - navode iz Puteva Srbije i upozoravaju vozače da prate postavljenu trajnu signalizaciju.

- Kako su deo deonice i petlja Bujanovac 1 pušteni u saobraćaj tokom izvođenja preostalih radova, JP Putevi Srbije apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i posebno budu oprezni u zoni radova na tom delu auto-puta” - navode iz ovog JP.

Najnovije vesti