Komunalna policija otvorila Centar za posetioce FOTO/VIDEO

U sedištu Komunalne policije za grad Vranje u ponedeljak je otvoren Centar za posetioce.

Kako je pred novinarima naglasio načelnik Ivica Tašković vizitorski centar biće mesto koje treba da omogući građanima sa administrativnim potrebama u ovom državnom organu da vreme provedeno tamo za njih bude što prijatnije.

Zapravo je reč o velikom holu Komunalne policije koji je sada pretvoren u prostor u kome se, osim fotografija koje dočaravaju devetogodišnji rad ovog organa Gradske uprave, nalazi njihova rekvizita i aparatura koja se menjala sa godinama, uniforme, prve prekršajne prijave, novinski članci i mnogobrojne nagrade i priznanja ove službe.

Govoreći na otvaranju načelnik Gradske uprave Vranja Dušan Aritonović naglasio je da je poslednjih godina uspostavljanje vizitorskih centara trend, kako bi se stvorili što prijatniji uslovi za građane koji dolaze da ostvare svoja prava.

- Ovde je, od samog ulaza u prostorije, napravljen hronološki sled razvoja od momenta osnivanja Komunalne policije 2011. godine do danas, sa svim načelnicima, bitnim aktivnostima i dešavanjima koji su obeležili rad ove službe - kazao je Aritonović.

Prema rečima načelnika Komunalne policije u Vranju Ivice Taškovića građani će, kroz razgledanje stalne postavke, biti u prilici da se upoznaju sa devetogodišnjim radom ove službe.

Izloženo je oko 140 članaka i novinskih izveštaja, ali i dokumenata o radu same Komunalne policije.

- Pre oko godinu dana došao sam na ideju da ovaj naš prostor ovde preuredimo.

Zahvalan sam medijima koji su mi pomogli da dobijemo fotografije u originalnoj rezoluciji i bez njih ne bismo mogli da organizujemo sve na ovaj način.

U vitrinama su prvi izveštaji, prve službene beleške, kao i prvi prekršajni nalozi.

Ovim želimo da upoznamo naše sugrađane sa aktivnostima Komunalne policije - rekao je Tašković.

U ponedeljak su uručene zahvalnice zaslužnim pojedincima i saradnicima Komunalne policije.

Najnovije vesti