Komunalna milicija apeluje na stanare stambenih objekata da čiste sneg

U skladu sa važećim propisima čišćenje snega i leda sa trotoara, ispred porodičnih stambenih i poslovnih prostorija, je na vlasnicima i korisnicima stambenih zgrada, podsećaju iz Odeljenja komunalne milicije u Vranju.

"Strogo je zabranjeno izbacivati sneg i led na ulice i druge javne površine.

Vlasnik, odnosno korisnik zgrade, dužan je i da uklanja ledenice sa krova zgrade, naročito u slučaju kada je krov okrenut prema trotoaru, odnosno javnoj površini, gde ledenica može predstavljati opasnost po život prolaznika.

U slučaju nemogućnosti uklanjanja ledenica, vlasnici objekata dužni su da blagovremeno postave oznake upozorenja na opasnost od obrušavanja ledenica radi obilaženja ugroženih delova površine", navodi se.

Iz Komunlane milicije saopštavaju da ovo čine "s ciljem obezbeđivanja uslova za bezbedno odvijanja saobraćaja i nesmetano kretanje pešaka".

Komentari

Komunalna policija od kako je formirana osim olovke i pljeskavice nista teze u ruku poslednjih 15 godina nije uzela. Od kako su pobegli od motike i postali gospoda komunalni policajci samo primaju plate i goje se, zato nabili holesterol. Da uzmu lopate u ruke, koliko su snage akomulirali, ima da ociste ne Vranje nego celu Srbiju od snega umesto sto pisu apele.

Najnovije vesti