Komrad: Pijace i ovog vikenda sa ograničenim radnim vremenom

Iz Javnog preduzeća Komrad u Vranju podsetili su saopštenjem građane da će zelene pijace Tekija, Bujkovski most, Ogledna stanica, kao i pijaca u selu Ristovac subotom i nedeljom biti otvorene od 6 do 15 časova.

Novo radno vreme propisano je Vladinom Uredbom o izmenama uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 i u skladu s njim važe od 4. do 15. decembra ove godine.

- Obaveštavamo sve građane da je u skladu sa pomenutom uredbom oganičen rad u objektima u kojima se pružaju usluge u zatvorenim i otvorenim trgovinskim centrima, tako da robne pojace neće raditi subotom i nedeljom dok traju ove mere Vlade Srbije - navodi se u saopštenju iz Komrada.

Iz ovog JP naglašavaju da je potrebo da "svi građani poštuju predviđene uredbe Vlade i svojim ponašanjem pomognu u sprovođenju i poštovanju donetih odluka.

- Neophodno je sarađivati sa svim zaposlenima u JKP Komrad i poštovati njihovu unutrašnju organizacija koja je u skladu sa uredbama i odlukama Vlade Srbije - apeluju iz Komrada.

Najnovije vesti