Knauf: Surdulička fabrika kamene vune najbolja u okviru grupacije

Fabrika Knauf insulation u Surdulici proglašena je za najbolju fabriku kamene vune u grupi, među šest fabrika koliko trenutno postoji u okviru kompanije od kojih su preostale u zemljama EU.

Nagradu je uručena direktoru fabrike Jovici Mišiću.

- Ovo je izuzetno priznanje i pobeda celog našeg tima.

U poslednjih nekoliko godina smo implementirali brojne procese u našu proizvodnju i održavanje koji se tiču kontinuiranog razvoja, bezbednosti na radnom mestu, rukovođenja sirovinama i proizvodima.

Svi naši zaposleni su prošli mnogobrojne obuke kako bi te procedure zaživele i danas one daju odlične rezultate, što je dokaz da se posvećeni rad i istrajnost isplati.

Još jednom se zahvaljujem menadžmentu Knauf Grupe koji je prepoznao naše napore, kao i svim zaposlenima u Surdulici bez kojih ove nagrade ne bi ni bilo - izjavio je Mišić prilikom prijema nagrade.

Nagrada najboljim fabrikama u grupi dodeljuje se drugu godinu zaredom u četiri kategorije: gips, kamena mineralna vuna, staklena mineralna vuna i drvena vuna.

Sam izbor je zapravo rezultat svojevrsnog takmičenja među fabrikama u sklopu koga se tokom godine mere i boduju različite performanse vezane za oblasti bezbednost i zdravlje na radu (mere se parametri TRIR i LTAFR), orijentisanost ka kupcu (broj reklamacija), kao i kontinuirani razvoj (gde se mere troškovi, efikasnost postrojenja i potrošnja energije).

Najnovije vesti