Kanalizaciju dobija i selo Stubal kod Vladičinog Hana

Predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović i direktor "Građevinca" Zoran Anđelković potpisali su ugovor za izgradnju kanalizacione mreže u Mesnoj zajednici Stubal.

Taj projekat vredan je oko 12,5 miliona dinara bez PDV-a, a finansiraće ga Kraljevina Norveška preko programa "Norveška za vas".

Pored toga, potpisan je i ugovor za dogradnju mreže fekalne kanalizacije u Mesnoj zajendici Polom - mahala Šavarika i za tu investiciju predviđeno je 4,6 miliona dinara bez PDV-a iz budžeta opštine Vladičin Han.

Vladičin Han je u proteklom periodu završio i sve investicije vezane za oštećenja nastala u mesnim zajednicama ove opštine tokom izgradnje Koriora 10.

Ovih dan azavršava se još jedna ulica u Mesnoj zajednici Kržince, a biće uskoro završen i asfaltiran putni pravac od Mesne zajednice Džep, preko Garinja, Mominog Kamena do Cveće Luke u dužini od 5 kilometara.

Gradonačelnik Vladičinog Hana Goran Mladenović najavio je još početkom ove godine da će u opštini biti mnogo investicija čija je vrednost oko milion evra kada je reč o projektima infrastrukture, a sa viših nivoa upravljanja i iz donacija uloženo je još 2 do 3 miliona evra.

Najnovije vesti