Kalinić završio epizodu u Dinamu, Raca Jovanović opet šef struke

Uroš Kalinić više nije prvi trener Dinama iz Vranja, potvrdio je za Vranje News predsednik vranjskog prvoligaša Dragan Antić Recko.

O ovoj smeni "šuškalo" se prethodne dve sedmice, a obistinilo proteklog vikenda kada se na klupi protiv Kolubare u Lazarevcu pojavio Radmilo Raca Jovanović, Kalinićev pomoćnik, koji je očigledno vodio ekipu i zabeležio pobedu (0:1).

- Smena je očekivana, jednostavno ušli smo u lošu seriju koja se nečim mora prekinuti.

I Kalinić je sam shvatio da nešto ne štima, da ne ide, pa je doneta odluka da se ekipa malo razdrma.

Šok terapija je dala rezultat, doneli smo tri boda iz Lazarevca - kazao je Antić u ponedeljak za Vranje News.

Sa Urošem Kalinićem, nakon tri početne pobede, Dinamo čitavih pet kola nije mogla do tri boda.

Posle dva poraza, zabeležio je tri nerešena rezultata, bez postignutog gola.

Da se nešto dešava na relaciji uprava kluba - Uroš Kalinić bilo je vidljivo na Kalinićevom licu na konferenciji za medije uoči gostovanja OFK Žarkovu u 7. kolu.

Takođe, Kalinić se već dva kola ne pojavljuje na konferencijama za medije, a Jovanović, koji je izlazio pred novinare, njegovo odsustvo pravdao je navodnom bolešću.

Sa novim trenerom Jovanovićem Dinamo će narednog vikenda dočekati Budućnost iz Dobanovaca, poslednjeplasiranu ekipu na tabeli Prve lige Srbije.

Antić kaže da je Raca Jovanović trajno rešenje.

- Nećemo dovoditi nikoga sa strane, nemamo novca za bacanje, a Jovanović je već obavljao taj posao i sve mu je poznato, pa će on voditi ekipu tokom ove sezone - pojasnio je Antić.

Dinamo je sada treći na tabeli Prve lige sa 15 bodova, a ispred su RFK Grafičar (filijala Crvene zvezde) sa 17 i novosadski Kabel sa 16.

Najnovije vesti