Kalinić posle novog neuspeha Dinama: Sudije opstruišu našu igru

Šef stručnog štaba Dinama iz Vranja Uroš Kalinić izjavio je, posle osvajanja samo jednog boda na domaćem terenu protiv Zlatibora iz Čajetine (0:0), da je nezadovoljan rezultatom i istakao da je on posledica "suđenja sa kojim Dinamo ima problem već pet, šest kola zaredom".

- Imamo problem sa perfidnim pristupom sudija; uglavnom je reč o tome da nam se ne dozvoljava da razvijemo igru, gde sudije sviraju "na hiljade" faulova na centru terena.

Mi imamo dobar tim, prva tri kola smo pobedili i u utakmicama na domaćem terenu uglavnom okretali rezultat, ali ako nastave ovako da nam sude biće vrlo teško u nastavku prvenstva.

Nemam običaj da komentarišem suđenje, ali ovo što nam rade na domaćem terenu stvarno nema opravdanja - kazao je Kalinić.

On je dodao da nije stoprocentno zadovoljan igrom svog kluba u subotnjoj utakmici.

- Mogli smo bolje da igramo.

Mi smo mnogo uložili i novca i rada u ovaj klub, ali gostujućim ekipama u Vranju se toliko seckanja i odugovlačenja igre dozvoljava, a sudije to ne kažnjavaju - rekao je Kalinić.

Kondicioni trener gostiju Veljko Danilović izjavio je da je zadovoljan bodom koji je njegova ekipa osvojila u Vranju.

- Tvrda, ali korektna, prava prvenstvena utakmica koja dokazuje popriličnu izjednačenost ekipa u ligi, mislim da će prvenstvo biti ovakvo do kraja.

Dinamu čestitam na osvojenom bodu i treneru domaćina želim sve najbilje u nastavku prvenstva - rekao je Danilović.

Dinamo je već tri kola bez pobede, a njegov i kiks novosadskog Kabela iskoristili su Metalac iz Gornjeg Milanovca pobedom u Kragujevcu, ali i Novi Pazar da se pozicioniraju na prva dva mesta tabele Prve lige.

Dinamo je pao čak na šesto mesto, a u narednom kolu očekuje ga teško gostovanje protiv Žarkova u Beogradu.

Najnovije vesti