Jysk u Vranju najbolji, zaposlenima po dve dodatne plate

U prodajnom objektu JYSK u Vranju, koji je deo prodajne mreže skandinavskog lanca prodavnica za nameštaj i uređenje doma, prvi put je osvojen tzv. Super Super Bonus, pa će po dve dodatne plate po zaposlenom otići u Vranje.

"JYSK-ova prodavnica u Vranju može se pohvaliti time da je postala prvi dobitnik Super Super Bonusa, takmičenja na nivou regije koju čine Srbija, BiH, Hrvatska i Slovenija.

Ova prestižna nagrada rezultat je izvanrednih performansi prodavnice i njenih zaposlenih u ključnim kategorijama: Indeks prometa, Indeks broja prodatih komada po kupcu i Indeks prodaje po kupcu.

Ovo je prvi put da su postignuti rezultati kao uslov za osvajanje Super Super Bonusa koji na nivou cele regije može da osvoji samo jedna prodavnica, a to je upravo prodavnica iz Vranja", saopštili su iz JYSK-a.

Svim zaposlenima iz te prodavnice isplaćene su dve dodatne plate, uz bonuse od gotovo 400.000 dinara po svakom zaposlenom.

Tokom finansijske godine 2022/2023, najuspešnija prodavnica sa najvećim isplaćenim bonusom bila je JYSK radnja na Vračaru u Beogradu, sa bonusom od čak 4,1 milion dinara.

U ovoj prodavnici, svakom zaposlenom je isplaćen bonus u iznosu od preko 430.000 dinara.

Uz nju, najuspešnije su bile JYSK prodavnice u Maxton centru u Novom Sadu, kao i već spomenuta prodavnica u Vranju.

Prva JYSK radnja otvorena je u Danskoj 1979. godine.

Danas ova kompanija posluje u 48 zemalja sa više od 3.300 prodavnica i web-shopova.

U Srbiji je kompanija JYSK nedavno otvorila svoju 45. prodavnicu i zapošljava gotovo 400 zaposlenika.

Najnovije vesti