Juniorke Pande na finalnom turniru prvenstva Srbije

Juniorska ekipa OK Pande plasirala se na finalni turnir Srbije, na kome će nastupiti dvanaest najboljih timova naše države.

- Naše odbojkašice ubedljivo su bile prve na teritoriji Topličkog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga i tako dokazale da samo kontinuiranim i predanim radom može da se dođe do rezultata, uz sve poteškoće koje smo imali svih ovih godina sa novcem, salama i uslovima za adekvatan rad - saopštavaju iz uprave kluba.

Generacija 2000. i mlađe je u poslednjih pet godina bila učesnik u pionirskoj, kadetskoj, a sada i u juniorskoj konkurenciji među dvanaest najboljih ekipa u državi, podsećaju iz OK Panda.

- Rame uz rame smo sa Zvezdom, Vizurom, Jedinstvom, Spartakom i drugim prvoligaškim ekipama, što nam daje za pravo da kažemo da Vranje ima talentovanu decu, koja samo treba vredno da rade.

Prezadovoljni smo uspehom i još jednom čestitamo trenerima i devojkama na izvanrednom rezultatu – kaže se u saopštenju uprave.

U poslednjem kolu Juniorskog prvenstva, "pandice" su pobedile ekipu ŽOK Vranje rezultatom 3:0.

Najnovije vesti

Foto ilustracija UC Od petka skuplje cigarete »

Vranje - Nakon što je Vlada Srbije povećala akcize na cigarete za dinar i po, počele su spekulacije o tome kada će pušač...