JS Vranje: Hvala glasačima što su izabrali prave, domaćinske vrednosti

Na parlamentarnim i predsedničkim izborima u nedelju 3. aprila na birališta je izašao rekordan broj glasača koji su dali veliku podršku našoj listi Ivica Dačić - premijer Srbije ispred koalicije SPS - Jedinstvena Srbija - Zeleni Srbije, saopšteno je iz Gradskog odbora JS u Vranju.

"Jedinstvena Srbija Vranje se zahvaljuje članstvu i simpatizerima što su prepoznali važnost ovih izbora i iskoristili građansko pravo da izaberu dela, a ne reči i domaćinske, prave vrednosti.

Takođe se zahvaljujemo svima koji su dali poverenje predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću, čiju kandidaturu je podržala i naša koalicija.

Ovim su naši građani pokazali odgovornost i želju da žive i rade u ozbiljnoj domaćinskoj državi u kojoj je svaki glas podjednako važan", navodi se u saopštenju vranjskog JS-a koje je potpisao gradski lider Dejan Manić.

Iz JS su čestitali izbornu pobedu Srpskoj naprednoj stranci".

"Čestitamo im izvanredan rezultat na ovim izborima.

Jedinstvena Srbija Vranje nastavlja da radi u interesu građana i već od danas počinje sa ozbiljnim pripremama za predstojeće lokalne izbore", kaže se na kraju saopštenja.

Komentari

Da vidim koliko ste domaćini za sebe, kad pogledam u novčanik i u frižider sve mi je jasno. A tek što od vaše partijsko zapošljavanje mi pedesetogodišnjaci nemamo šanse za posao i platu za normalan život. A za sebe kao osoba sa invaliditet samo džabe idem na razgovori za posao jer uvek postoji neko ko ima nekog jakog iz vlasti. Stvarno domaćinski nemam reči.

Najnovije vesti