JS želi svoje predstavnike u Skupštini Preševa

U petak 28. februara 2020. godine održan je sastanak opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Preševu, sa koordinatorom i potpredsednikom JS Dejanom Manićem, saopšteno je iz JS Vranje.

- Na sastanku je bilo govora o jačanju stranačke infrastrukture i položaju Srba u Preševu.

Dogovoreno je da na predstojećim izborima naši članovi izađu u što većem broju kako bi podržali zajedničku listu SPS-JS.

Ujedno je dogovoreno da se još sada krene sa pripremama za naredne lokalne izbore kako bi Jedinstvena Srbija imala svoje predstavnike u lokalnom parlamentu.

Radiće se i na formiranju Aktiva žena i podmlatka Jedinstvene Srbije.

Predsednik opštinskog odbora Bojan Anđelković izrazio je optimizam pred izbore jer, kako kaže, nema boljeg predsednika od Dragana Markovića Palme i nema boljeg programa za naš narod od programa za koji se zalaže Dragan Marković Palma.

Naveo je da pored Srba ima dosta pripadnika albanske populacije kojima se sviđa program Jedinstvene Srbije.
Na kraju potpredsednik Jedinstvene Srbije Dejan Manić iskazao je veliko zadovoljstvo u vezi sa radom opštinskog odbora JS u Preševu.

- Jedinstvo koje vlada među ljudima u odboru mi uliva uverenje da će Jedinstvena Srbija napraviti dobar rezultat na predstojećim izborima u Preševu.

Da će ovi parlamentarni izbori biti i generalna proba za taj odbor za predstojeće lokalne izbore u Preševu koji bi trebalo da budu za par godina.

Odbor je spreman za izbore, to su sve razumni i pre svega pošteni i iskreni ljudi spremni da odgovore svim izazovima koje politika donosi - istakao je Manić.

On je na kraju poželeo svima da pokažu koliko JS vredi.

- I koliko naš predsednik sa svojom politikom ima podršku u narodu -

Domaćinski - poručio je na kraju Manić.

Najnovije vesti