Jovanović: Zucović više nije fudbaler Dinama, trojica pod suspenzijom (VIDEO)

Fudbaler Jovan Zucović je napustio klub, on sam najbolje zna šta je radio, a Lazar Đokić je suspendovan.

Kao što znate, golman Đurić je ranije suspendovan, pre ovih, Upravni odbor će doneti odluku da li ostaje ili odlazi iz kluba..

I još dvojica igrača čija imena ne mogu da saopštim, njihovim slučajevima se bavi Upravni odbor Dinama i samo UO zna tačne razloge - kazao je u petak trener Dinama Radmilo Jovanović, na konferenciji za novinare kluba uoči utakmice sa niškim Radničkim.

On je u kratkom obrazloženju samo kazao da "nijedan igrač ne može da se igra sudbinom Dinama".

- Predsednik kluba Dragan Anić je sebe dao za klub, uložio i ulaže svoj novac u Dinamo, i ne mogu fudbaleri da se ponašaju kako oni hoće i da oni vode politku kluba.

Makar nećemo postojati kao FK Dinamo, ali igrači neće voditi politiku i organizovati klub - kazao je Jovanović.

JOVANOVIĆ: Još se ne zna ko će zameniti golmana

Trener Radmilo Jovanović je na novinarsko pitanje kazao da još uvek nije poznato ko će na golu zameniti golmana Uroša Đurića.

- Čekamo odluke UO, pa ćemo više moći da kažemo nakon toga - kazao je Jovanović.

Jovanović je naglasio da su za prvenstvenu utakmicu sa niškim Radničkim spremni svi ostali igrači osim pomenutih i da se nalaze u konkurenciji za tim.

- Radnički je vrlo dobro organizovan klub i odlično igraju ove sezone.

Poštujemo ih, ali smo kristalno čisti u pogledu naših ciljeva i ambicija i izlazimo na teren da se borimo do kraja i da pružimo maksimum - kazao je Jovanović.

Odbrambeni igrač Dinama Danijel Gašić rekao je da je ekipa iz Vranja svesna ko joj dolazi u goste i da fudbaleri vranjskog superligaša "odlično znaju kakvi su kvaliteti niškog Radničkog".

- Nismo u situaciji da bilo kome pretimo, ali ćemo sigurno dati sto odsto svojih mogućnosti da probamo da obradujemo naše navijače koje dugo nismo obradovali.

Ovim putem ih pozivam da dođu, da nas bodre i pomognu nam, jer nam je svaki bod bitan u ovom prvenstvu - rekao je Gašić.

Napadač Željko Dimitrov kazao je da je klub već duže vreme "u negativnoj seriji" i da "nema mnogo prostora za kalulacije".

- Radnički je odličan tim, uz Zvezdu i Partizan savakako jedan od najjačih u ligi.

Imamo veliki respekt prema njima, ali smatram da imamo svoju sportsku šansu da u subotu uzmemo čak i tri boda - rekao je Dimitrov.

Radnički se uoči ovog meča nalazi na drugom mestu na tabeli sa 38 bodova, devet manje od Zvezde i dva više od Partizana, a Dinamo je poslednji sa samo 7 bodova.

Utakmica će biti odigrana u subotu u 18 časova na Gradskm stadionu u Surdulici, gde Dinamo u dosadašnjem toku sezone igra kao domaćin.

SVLAČIONICE ZA 15 DANA

Trener Jovanović kazao je, odgovarajući na pitanje novinara, da će svlačionice koje se grade na stadionu Jumka biti gotove za petnaestak dana i da očekuje da će Dinamo nakon toga moći da igra prvenstvene utakmice Super lige u Vranju.

- Tu maksimalno napredujemo - kazao je kratko Jovanović.

Najnovije vesti