Jovanović: Drugi gol Voždovca neregularan (VIDEO)

Uprkos tome što smo bili oslabljeni pred ovu utakmicu neigranjem nekoliko suspendovanih igrača, ne mogu da se otmem utisku da mi neko vređa inteligenciju.

Naime, drugi gol primili smo posle kornera, iako je bio gol-aut (vidi snimak pregleda najzanimljivijih momenata ispod na 2.25", p.a) i samim tim lopta za nas, jer je protivnički igrač izbacio loptu, a ne naš.

To je presudilo meč.

Sudiji Simoviću čestitam na dobrom suđenju, mojim igračima na borbenosti - rekao je trener vranjskog Dinama Radmilo Jovanović, posle poraza (1:2) Vranjanaca od Voždovca, u utakmici 20. kola Super lige koja je odigrana u Surdulici.

- Imali smo na 1:2 nekoliko izglednih prilika da izjednačimo, ali nismo imali sportske sreće - dodao je Jovanović.

Trener gostiju Dragan Aničić kazao je pred novinarima da je viđena "borbena i kvalitetna utakmica, uprkos teškom terenu".

- Smatram da smo imali više izglednih šansi za postizanje golova, neke smo iskoristili, neke nismo.

Imali smo u jednom trenutku 2:0, rezultat koji je trebalo da nam garantuje mirnu utakmicu, ali je domaćin uspeo da smanji na 2:1 i utakmica je ušla u neki nervozan tok.

To nam nije trebalo, jer je rezultat na kraju mogao biti i u njihovu korist - kazao je Aničić, uz napomenu da je njegova ekipa "zaslužila tri boda, ako ni zbog čega drugog, ono zbog pehova koje je imala u prthodnih nekoliko kola".

Dinamo ne mrda sa dna i zacementiran je na poslednjem mestu na koti od 7 bodova (dve pobede, jedna nerešena utakmica i sedamnaest poraza u prvenstvu), dok je Voždovac trenutno jedanaesti sa 19 bodova.

Dinamo će u narednom kolu na teško gostovanje Zamunu koji, posle nedeljnog poraza (0:3) od lučanske Mladosti na domaćem terenu više nema pravo na grešku u borbi za opstanak u ligi.

Zemunci su četrnaesti na tabeli sa 15 bodova, koliko ima i petnaestoplasirani beogradski Rad.

Na bod ispred njih je Spartak (ŽK), a dva boda prednosti u odnosu na Zemunce i građevinare ima OFK Bačka na dvanaestom mestu.

Najnovije vesti