Još kilogram heroina zaplenjen na granici (FOTO)

Carinici su u saradnji sa graničnom policijom 15. septembra 2018. godine, na ulazu graničnog prelaza Gradina, zaplenili kilogram heroina, u duplom dnu kofera jednog autobuskog putnika.

- Autobus turskih registarskih oznaka, koji saobraća na liniji Istanbul-Novi Pazar, a u kome se nalazilo svega 17 putnika, došao je na red za carinsku kontrolu u poslepodnevnim časovima.

Vozač i putnici su na pitanje carinskog službenika da li imaju nešto da prijave rekli da osim ličnih stvari nemaju ništa.

Potom su svi putnici pozvani da napuste autobus i pokažu svoje torbe, te je ubrzo tokom kontrole prtljaga 63-godišnjeg Kragujevčanina, otkriveno da se u duplom dnu njegovog kofera kriju dva paketa droge.

Paketi su bili oblepljeni tamnom selotejp trakom, što je karakteristično za pakovanje heroina, a u njima se nalazilo ukupno 986 grama te droge.

Putnik je nakon otkrivanja tajnog tovara izjavio da sadržaj kofera ne odgovara onome što je u njega zapakovao, već da mu je on takav ''dat'' prilikom odjavljivanja iz hotela u kome je boravio

Najnovije vesti