Još jedan smrtni slučaj u kovid bolnicama u Vranju

Još jedan kovid pacijent u Vranju izgubio je bitku sa koronavirusom u poslednja 24 sata, saopšteno je u sredu ujutro iz PR službe vranjskog Zdravstvenog centra.

Vranje već četvrti dan zaredom ima po jednog preminulog.

Na bolničko lečenje zbog korone u kovid bolnice u Vranju poslednjeg dana primljeno je 5 novih pacijenata (dan ranije 4), a otpušteno takođe 5 (dan ranije 3), saopšteno je iz ZC Vranje.

U dve kovid bolnice ZC (Psihijatrija i Stara hirurgija) hospitalizovano je trenutno 47 pacijenata, jedan manje nego prethodnog dana.

Svi trenutno hospitalizovani pozitivni su na koronavirus i imaju upalu pluća.

Broj pacijenata na kiseoniku je 33, dva manje nego juče.

U kovid bolnicama je 111 slobodnih mesta, jedno više nego prethodnog dana.

Na bolničkom lečenju zbog kovida, prema informacijama iz ZC Vranje, nema dece.

ATD: Procenat zaražavanja veći za čak 18 odsto

U kovid ambulanti ATD-a u Vranju, prema statistici za utorak, obavljeno je ukupno 128 pregleda (dan pre toga 147), od čega 48 prvih (prethodnog dana 42) dok su preostali bili kontrolni, saopštavaju iz ZC Vranje. Urađena su 4 PCR i 49 antigenskih testova (dan pre 45) od kojih je 11 (dan ranije 2) bilo pozitivno na koronavirus. Procenat zaraženih u odnosu na broj antigenski testiranih iznosi 22,4 i veći je za čak 18 odsto nego prethodnog dana kada je iznosio 4,4 odsto.

Komentari

Taman je situacija bila malo bolja i ponovo se pogorsava... ,moramo biti zaista veoma oprezni , odgovorni, postovati sve mere , vakcinisati se jer nam je kolektini imunitet neophodan i obavezno jacati imuni sistem sa raznim vitaminima,mineralima i reishi kapsulama koje oslobadjaju organizam od stresa i podizu energiju...

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...