Još jedan poraz ekipe iz Trgovišta u Srpskoj ligi: Pčinja - Jedinstvo 1:2

Vranje - FK Pčinja priredila je novo razočarenje svojim navijačima u 10. kolu Srpske lige Istok porazom na domaćem terenu od Jedinstva iz Paraćina od 1:2 (0:2).

Domaći su pružili još jednu u nizu slabih partija ove sezone (još uvek su bez pobede) i ne liče na tim koji je u prošloj sezoni ovog istog takmičenja bio najbolji tim proleća.

Za Pčinju je protiv Jedinstva sve krenulo naopako, jer su gosti poveli u prvom minutu utakmice, a prednosti duplirali u pretposlednjem minutu prvog dela igre.

Iako je Pčinja kontrolisala igru, njeni fudbaleri pokazali su nesnalažljivost i neefikasnost, a gosti su sve vreme utakmmice bili izuzetno opasni iz kontri i polukontri.

Počasni gol za Pčinjane postigao je Nikola Arsić u finišu meča, kada je šutirao, lopta pogodila prečku, a sudija na intervenciju pomoćnika priznao gol jer je lopta prešla gol liniju.

Podsećanja radi, prethodno su u ovom istom rangu takmičenja fudbaleri FK Dinamo Vranje u subotu razočarali u utakmici protiv Jagodine na svom terenu izgubivši sa ubedljivih 1:4 (0:2).

Pčinja je posle deset odigranih kola pretposlednja petnaesta u ligi sa samo 4 boda, a jedina slabije plasirana ekipa je leskovačka Sloga, novajlija iz Zone Jug, sa 2 osvojena boda.

Vranjski Dinamo je trinaesti sa 7 bodova (ima isto toliko oduzetih bodova zbog kazni).

U narednom kolu Dinamo će imati teško gostovanje Rembasu u Resavici, ekipi koja je takođe u nezavidnom položaju na tabeli (četrnaesto mesto) i neophodni su joj bodovi, dok će Pčinja gostovati desetoplasiranim OFK Brzom Brodu u istoimenom mestu u okolini Niša.

Rembas je u ovom kolu poražen od Dubočice u Leskovcu sa 2:0, a Brzi Brod je doživeo "tesan" poraz od 2:1 na gostovanju lideru Trajalu u Kruševcu.

Najnovije vesti