Još jedan pokušaj prodaje lokala UBB banke, početna cena 130.600 evra

Agencija za osiguranje depozita kao stečajni upravnik Univerzal banke a.d. Beograd (UBB) oglasila je na prodaju poslovni i stambeni prostor koji predstavlja imovinu stečajnog dužnika, a među njima je i lokal nekadašnje UBB banke u Vranju.

Poslovni prostor u Vranju, u Ulici Kralja Stefana Prvovenčanog br. 83 (kompleks zgrada Lepa Brena), nalazi se na međuspratu i prodaje po početnoj ceni od 130.600 evra.

Kako je navedno u oglasu, pravo na učestvovanje u postupku prodaje imaju sva fizička i pravna lica, domaća i strana ako su otkupila tendersku dokumentaciju i uplatila depozit.

Krajnji rok za otkup tenderske dokumentacije je 6. decembar, a za uplatu depozita 20. decembra.

Na prodaju je oglašeno ukupno 15 nekretnina po ukupnoj početnoj ceni od 3,06 miliona evra.

Od imovine koja je oglašena na prodaju, osim lokala u Vranju, izdvaja se zgrada poslovnih usluga u Francuskoj ulici broj 29 u Beogradu (površina 949,32 kvadrata) po početnoj ceni od 1,85 miliona evra.

Tu su i dve zgrade poljoprivrede u Vitanovcu kod Kraljeva, ukupne površine 3.029 kvadrata, koje se prodaju po početnoj ceni od 241.103 evra.

Javno otvaranje ponuda održaće se 24. decembra u 11 sati na adresi Knez Mihailova broj 2, V sprat, u Beogradu.

Najnovije vesti

Foto promo Dve biciklijade za vikend u Vranju »

Ovom sportskom događaju prethodiće Mini biciklijada, koja je namenjena najmlađima i biće održana u subotu 20. jula.Start...