Još četiri medalje za Džudo klub Vranje

Nakon osvojenih 5 medalja prošlog vikenda na međunarodnom turniru Mladost Evrope, džudisti Džudo kluba Vranje osvojili su nove 4 medalje na 23. Međunarodnom turniru Nenad Cvetković - Cvele 2024. u Nišu.

Vranjancima je pripala jedna srebrna i tri bronzane medalje.

Mila Cvetković bila je druga u kategoriji mlađih devojčica - 36kg, a treće mesto osvojili su Nikolija Stolić (u kategoriji starijih devojčica +63kg), Ognjen Stojković (u kategoriji mlađih dečaka -60kg) i Teodor Đorđević (u kategoriji mlađih dečaka -55kg).

Peta mesta osvojili su David Tasić (stariji dečaci -42kg), Mihajlo Kostić (stariji dečaci -50kg), Đorđe Stevanović (stariji dečaci -66kg) i Andrija Đorđević (stariji dečaci -66kg).

Iz vranjskog kluba je učestvovalo devetoro takmičara.

Na turniru u Nišu takmičila su se 43 kluba iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Grčke, Bugarske, Severne Makedonije i Rusije.

Trener Džudo kluba Vranje Dalibor Mladenović navodi da je turnir bio izuzetno jak.

"Učestvovali su klubovi poput Crvene zvezde, Partizana, Žandarmerije, Kinezisa, gostujućih klubova iz inostranstva koji su dovodili samo najbolje takmičare iz svojih redova.

Uspeh vranjskih boraca u ovako jakoj konkurenciji je na zavidnom nivou.

Nastavljamo sa radom punim tempom, jer nas u maju mesecu očekuju prvenstva Centralne Srbije, koja predstavljaju kvalifikacione turnire za državna prvenstva.

Očekivanja su nam visoka i nadamo se da ćemo sve ciljeve ispuniti", navodi Mladenović za naš portal.

Najnovije vesti