Jedinstvena Srbija u Vranju slavi stranačku slavu FOTO/VIDEO

Gradski odbor Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju u četvrtak je obeležio stranačku slavu - Sretenje gospodnje - rezanjem slavskog kolača u Hramu Svete Trojice.

Govoreći na improvizovanoj konferenciji za medije, Goran Stojković, potpredsednik vranjskog odbora JS, čestitao je svim građanima Dan državnosti, a članovima i simpatizerima stranke poželeo srećnu slavu.

"Danas je dvadeset godina kako naša partija proslavlja Sretenje u okviru centralne proslave u Beogradu, kojoj prisustvuje i naš predsednik gradskog odbora Dejan Manić.

Mi ovde u Vranju slavimo Sretenje četrnaesti put.

Našem članstvu i svim građanima Vranja i Srbije želim da slavimo u zdravlju, veselju i miru još mnogo godina", kazao je Stojković.

On je dodao da Jedinstvena Srbija u Vranju, sa 4 odbornika u lokalnom parlamentu, čini deo političkog subjektiviteta grada.

"Nastavićemo da zastupamo interese birača koji su se opredelili za našu stranku na proteklim lokalnim izborima i da sprovodimo mehanizme politike našeg predsednika stranke Dragana Markovića Palme, koji se pokazao kao uspešan lider u vođenju lokalne samouprave u Jagodini.

Želimo da i dalje idemo tim putem i doprinesemo da lokalna samouprava bude prosperitetna", rekao je Stojković okupljenim novinarima.

Članovi Gradskog odbora JS potom su u Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju presekli slavski kolač, a svečanosti povodom obeležavanja slave nastaviće se u okviru stranke.

Najnovije vesti