Jedinstvena Srbija: Glas za JS je glas za očuvanje tradicije i izgradnju svetle budućnosti

Predizborni marketing - marketinški tekst - Izbori 2023

"Građanima Vranja se pre 13 godina ponudila nova politička opcija sa prepoznatljivim programom - Jedinstvena Srbija.

Vremenom je prerasla u ozbiljnu i stabilnu stranku, koja već treći put zaredom samostalno izlazi na lokalne izbore.

Zahvaljujući ugledu i političkoj snazi lidera Dragana Markovića Palme, Jedinstvena Srbija ima sve veći broj pristalica i u Vranju.

Dejan Manić, predsednik OO i GrO JS, ulaže velike napore da pokrene pozitivne promene u našem gradu, po ugledu na Jagodinu, mada često ne nailazi na podršku drugih aktera vlasti.

Na izbornoj konvenciji u Sportskoj hali u Vranju predsednik JS Dragan Marković Palma obećao je da će podržati i zaštititi svakog poljoprivrednog proizvođača koji poštenim radom hrani ne samo svoju porodicu, već i celu Srbiju.

Žene koje žive na selu i bave se poljoprivredom moraju imati jednaka prava kao i zaposlene žene u gradovima, rekao je.

Istakao je da obrazovane mlade ljude moramo zadržati u Srbiji mudrom politikom, koja podrazumeva njihovo zapošljavanje na odgovarajućim radnim mestima, uz dobru platu.

Od ključnog značaja za budućnost zemlje je i očuvanje Kosova i Metohije u okvirima države Srbije, za šta se od samog početka zalaže Jedinstvena Srbija i koalicioni partner SPS.

Dragan Marković Palma je zahvaljujući dobrim diplomatskim odnosima sa mnogim državama izgradio jake veze između Srbije i Grčke, Egipta, Austrije, Rumunije, Turske i Rusije.

Njegova politika bliska je Putinovoj Jedinstvenoj Rusiji, te jasan i njegov stav prema pitanju uvođenja sankcija našoj pravoslavnoj braći.

Ključna pokretačka snaga za razvoj grada Vranja biće podrška koju od ovakvog lidera ima potpredsednik Jedinstvene Srbije i kandidat za narodnog poslanika Dejan Manić.

Jedinstvena Srbija na parlamentarne izbore izlazi sa koalicionim partnerom Socijalističkom partijom Srbije.

Ivica Dačić, kao nosilac liste i budući premijer Srbije, pokazao je veliku posvećenost na polju diplomatije, naročito kada je reč o očuvanju teritorijalnog integriteta Srbije.

Podrška građana parlamentarnoj listi, pod rednim brojem 2. Ivica Dačić – premijer Srbije u nedelju 17. decembra obezbediće nama i budućim generacijama stabilnu i sigurnu državu.

Za grad Vranje i opštinu Vranjska Banja, zaoruživanjem broja 3 za izbornu listu Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma dajemo podršku domaćinskom rukovođenju gradom i odgovornoj socijalnoj politici.

Podržimo najbolje, podržimo DOMAĆINSKO VRANjE I SRBIJU!", poručuju iz Jedinstvene Srbije.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...