Izveštaj o radu TOV-a na dnevnom redu skupštine u petak

Izveštaj o radu Javne ustanove Turistička organizacija grada Vranja (TOV) za 2019. godinu sa finansijskim izveštajem za 2019. godinu, kao i Program rada TOV-a sa finansijskim planom za 2021. godinu, biće na dnevnom redu Skupštine grada Vranja u petak 19. februara.

Jedna od tema osme sednice skupštine u ovom sazivu biće i "Posebni program o korišćenju sredstava iz budžeta grada Vranja za 2021. godinu Javnog preduzeća Urbanizam i izgradnja grada Vranja“.

Odbornici će, takođe, razmatrati Predlog Odluke o angažovanju revizora za završni račun budžeta grada Vranja za 2020. godinu.

Na dnevnom redu biće i Predlog Odluke o usvajanju Plana detaljne regulacije za naselje Raška u Vranju, Predlog Odluke o osnivanju Saveta za praćenje primene Etičkog kodeksa funkcionera lokalne samouprave, Predlog Odluke o prijavljivanju i upravljanju privatnim interesima funkcionera organa grada u postupku donošenja akata, kao i Predlog Odluke o kontroli prijema i realizacije donacija grada Vranja.

Odbornici će razmatrati Predlog Programa o dopuni Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja za 2021. godinu, kao i Lokalni akcioni plan za unapređenje položaja migranata u gradu Vranju za period od 2021-2025. godine.

Sednica skupštine u petak počeće u 9 časova.

Najnovije vesti