Iz Ministarstva došli zbog projekta Čista Srbija: Bilo je problema, ali i reakcije na njih

Dosta toga je urađeno u proteklim godinama u Vranju i na ovom području, jer za nas je važno da jug Srbije na neki način bude u fokusu, s toga je odavde i započet projekat Čista Srbija, izjavio je u ponedeljak u Vranju Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

U velikoj sali Skupštine grada, gde održan je sastanak predstavnika grada Vranja i svih operativnih službi i preduzeća angažovanih na realizaciji projekta Čista Srbija sa predstavnicima ministarstva, Stevanović je kazao da je reč o ozbiljnom i značajnom projektu za Vranje.

"Bilo je problema tokom realizacije projekta, ali zato i jesmo svi zajedno tu, da na vreme reagujemo i rešavamo ih u hodu", rekao je Stevanović, koji je i koordinator SNS-a za jug Srbije.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković podvukao je da je Vranje "prvi grad u kome je počela realizacija projekta".

"Današnji sastanak prilika je da vidimo šta smo do sada uradili, ali i da sagledamo šta je sve potrebno kako bismo nastavili sa realizacijom projekta", kazao je gradonačelnik Milenković.

Sastanku su prisustvovali državna sekretarka u resornom ministarstvu Isidora Burić, te v.d. pomoćnika ministra Dušan Radonjić, koji su zaduženi za praćenje realizacije projekta Čista Srbija na teritoriji Srbije.

Operativni sastanak održan u Vranju prvi je u nizu koji će biti organizovani na teritoriji Srbije "s ciljem da se preduprede svi eventuali problemi i u zajedničkoj komunikaciji rešavaju u najkraćem mogućem roku".

Najnovije vesti